Tso, Okul Bahçesine Atatürk Büstü Yaptırdı

Doğanşehir Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve hasar gören Atatürk Büstü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından yeniden yaptırıldı.

Bakım ve onarımı tamamlanan Atatürk Büstü için okul bahçesinde bir program düzenlendi. Programa Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İlhami Temur, Doğanşehir Fen Lisesi Müdürü İbrahim Başaran, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dündar, Batuhan Demirel, MTSO Meclis Başkan Vekili Ayhan Altunok, MTSO Meclis Üyeleri Zekeriya Çelebi, Burhan Lüleci, Cumaali Kaynar, Doğanşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Topal, Lüks Doğanşehir Minibüs, Otobüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Şaban Erdoğan, Doğanşehirli İşadamları Derneği Başkanı Cahit Sarı, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

 

“ÖZLEMLE, SAYGIYLA VE RAHMETLE ANIYORUZ”

 

Atatürk Büstünün bakım ve onarım işini Oda olarak üstlenmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Doğanşehir Fen Lisesi’nde birbirinden kıymetli öğrenci kardeşlerimiz eğitim alıyor. İlçemizin en başarılı okulu olan fen lisesinin Atatürk Büstünün Odamız tarafından yapılması bizler için onurdur. Özellikle 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne yetişmesini istedik. Bu vesile ile Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu özlemle, saygıyla ve rahmetle andığımı belirtmek isterim. Yeni büstün okulumuza, öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Okul Müdürü İbrahim Başaran, Başkan Sadıkoğlu’na ve Malatya TSO’ya teşekkürlerini sunarken, Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İlhami Temur da katkılarından dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler