Vali Baruş, Avrupa Muaythai Şampiyonu Eylül Aslan’ı Makamında Kabul Etti

Vali Aydın Baruş, Avrupa Muaythai Şampiyonasında altın madalya kazanan Malatya’lı sporcu Eylül Aslan’ı makamında kabul etti.

Vali Aydın Baruş, Avrupa Muaythai Şampiyonasında altın madalya kazanan Malatya’lı sporcu Eylül Aslan’ı makamında kabul etti.

38 ülke 850 sporcu katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilen, 13 Şubat'ta başlayıp 20 Şubatta sona eren Avrupa Muaythai Şampiyonasında Eylül Aslan, yıldızlar kategorisinde 58 kilogramda altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etmişti.

Avrupa Şampiyonu olduğu bu yarışmanın ilk yarışması olduğunu söyleyen başarılı sporcu Eylül Aslan, yaklaşık bir buçuk yıldır azimle çalıştığını ve emeklerinin karşılığını aldığını söyledi. İlimizi ve ülkemizi gururlandırmak için çalışmalara devam ettiğini söyleyen Eylül Aslan, 6-11 Haziran tarihlerinde Muğla’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Gençler Muaythai Şampiyonasına hazırlandığını, şampiyon olduğu takdirde 13-21 Ağustos tarihlerinde Malezya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Muaythai Şampiyonasına katılmayı hedeflediğini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise, sporcumuzun başarısının tüm gençlerimizi ve sporcularımızı motive ettiğini, Eylül Aslan’ı ve tüm gençlerimizi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Başarılarından ötürü gurur duyduğunu belirten Vali Aydın Baruş, sporcumuz Eylül Aslan’nın kendini spora vererek hayatına güzel bir yön çizdiğini, gençlerimizin spor ile ilgilenerek hayatlarında daha emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Eylül Aslan’nın bu başarısının devam etmesini dileyerek, tebrik etti. 

Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Altay, Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, Şampiyonumuz Eylül Aslan ile antrenörleri ve sporcu arkadaşları katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler