Vali Baruş, Geri Gönderme Merkezi ve İnşaatını Denetledi

Vali Aydın Baruş, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi ve yapım çalışmaları devam eden Geri Gönderme Merkezinin inşaat şantiyesini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


İl Göç İdaresi Müdürü Cihad Gezen tarafından karşılanan Vali Baruş, daha sonra müdürlüğün hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.


İl Göç İdaresi Müdürü Gezen, Vize ihlalinde bulunan ve suça karışan yabancıların sınır dışı edilinceye kadar barınmalarının sağlanacağı, Geri Gönderme Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Baruş’a, göçle mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu.


Geri Gönderme Merkezinde bulunan yabancıların sorun yaşamadan hayatlarını sürdürebilmeleri için insan hakları çerçevesinde, etkin, verimli ve güvenli hizmet sunumu hususunda yetkililere talimatlar veren Vali Baruş, pandemi süreci ile birlikte alınan tedbirlere daha dikkatli bir şekilde uyulması gerektiğini ifade etti.

 

Son olarak Geri Gönderme Merkezinin inşaat şantiyesinde de incelemelerde bulunarak yetkililerden inşaatın mevcut durumu hakkında bilgiler alan Vali Baruş çeşitli değerlendirmelerin ardından buradan ayrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler