Vali Şahin’den Bayram Ziyaretleri

Vali Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktaları, Polis Merkezi Amirliği, Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde bulundu.

Vali Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktaları, Polis Merkezi Amirliği, Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Beydağı Polis Merkez Amirliğinden başlayan ziyaretler sırasıyla Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı, Sütlüce Jandarma Yol Kontrol Noktası ve Ankara yolu Uygulama Noktası ile devam etti. Ziyaretlerde kolluk kuvvetlerinin bayramını kutlayan Vali Şahin, “7-24 vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görev başındasınız. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyor, ailelerinizin ve sizlerin bayramlarını kutluyorum dedi. 

Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin, buralarda görev yapan çalışanların bayramlarını kutladı. Ziyaretlerde Vali Şahin’e İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Altın ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren eşlik etti.

Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte Huzurevi ve Çekom’da devlet korumasında olan erkek ve kız çocuklarının barındığı evleri ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını hissettirmemek adına geldiklerini belirterek çeşitli bayram hediyeleri verdiler.

Resmi Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Malatya Valiliğince merkez ilçe belediyeleri, resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hürriyet Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine; Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İnönü Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdülkadir Baharçiçek ile resmi kurumların müdürleri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’nin kutlama konuşmalarının ardından söz alan Vali Şahin; “Hepimizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun. Ailelerimizle bu güzel günleri sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla geçirelim inşallah. Mutluluklar, sevinçler paylaşarak çoğalır. Birliğimizi, beraberliğimizi daim edelim. Sizlerin burada bir arada olmaları, birlik, beraberlik açısından Malatya’da güzel bir örnek oldu. Önümüzde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü var. O etkinliğimize de hepinizi bekliyoruz. Birlik, beraberlik mesajını her yere, herkese duyuralım. Ardından da Kayısı Festivalimiz var. Birlik beraberlik mesajını dosta düşmana ilan edeceğiz. Bayramlaşma organizasyonuna emek veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler