Yaz Okulu Programları Başlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA) Malatya Temsilciliği tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ortak olarak düzenlenen Yaz Okulu Programları 20 Haziran’da başlıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA) Malatya Temsilciliği tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ortak olarak düzenlenen Yaz Okulu Programları 20 Haziran’da başlıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı semt konaklarında başlayacak olan Yaz Okulu Programları’nda çeşitli aktiviteler yer alıyor. 

Konuyla ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA) Malatya Temsilciliğinin proje ortağı olduğu Yaz Okulu Programlarıyla ortaokul öğrencileri yaz tatilini verimli şekilde geçirecek.  Yaz Okulu Programlarıyla ortaokul öğrencileri, alanlarında uzman kadronun özenle hazırlamış olduğu programlarla hem eğlenmiş olacak hem de kendini yönetmeyi bilen, saygılı, açık görüşlü, sorumluluk alan, karakteriyle, ahlakıyla ve bilgi birikimiyle çevresine karşı farkındalık kazanmış bilinçli bireyler olacaklar.

20 Haziran’da başlayacak olan Yaz Okulu Programları araştırmanın, öğrenmenin, muhabbetin, spor ve eğlencenin bir arada olduğu programlar içeriyor. Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen programlarda voleybol, futbol, badminton, bowling, okçuluk gibi çeşitli spor aktivitelerinin ve kültür etkinliklerinin yanı sıra Kur’an-ı Kerim, Siyer ve ahlak eğitimi dersleri yer alacak.

Ortaokul yaz okulu etkinlikleri Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı olan Battalgazi Eğitim Merkezi, Kernek Külliyesi, Melekbaba Semt Konağı, Özalper Semt Konağı, Salköprü Semt Konağı, Yeşiltepe Semt Konağı, Tecde eğitim Merkezi ve Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi’nde hafta içi günlerde yapılacak. Sabah saatlerinde başlayacak etkinlikler öğlene kadar devam edecek. Ortaokul yaz okulu, 20 Haziran’da başlayıp 7 Ağustos’ta sona erecek. 6 hafta sürecek etkinliklere kaydolmak için Semt Konaklarına başvuru yapılması gerekiyor” denildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler