Yeşilyurt Belediye Meclisi Ağustos Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ağustos Ayı 2.Oturum Toplantısında Bostanbaşı, Mollakasım, Kaynarca ve Yakınca mahallelerindeki 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarını onaylandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ağustos Ayı 2.Oturum Toplantısında Bostanbaşı, Mollakasım, Kaynarca ve Yakınca mahallelerindeki 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarını onaylandı.

Yeşilyurt Belediye Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen Ağustos Ayı 2.Oturum Toplantısında, açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki maddeler tek tek karara bağlandı.

Ağırlıkla imar maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ulaşım sistemlerinin geliştirilerek bölgede ve kent bütününde erişilebilirliğinin güçlendirildiği, sosyal-kültürel ve teknik altyapı gereksinimlerinin karşılanarak yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla; plan kriterlerine ve şehircilik ilkeleri doğrultusunda hazırlanan Bostanbaşı Mahallesi 12.Etap 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile Mollakasım Mahallesi 2.Etap 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarını onaylandı.

Kaynarca ve Yakınca bölgelerindeki imar planlarını da toplantıda görüşen Yeşilyurt Belediye Meclisi, ulaşım sistemlerinin geliştirilerek bölgede ve kent bütününde erişilebilirliğinin güçlendirildiği, sosyal-kültürel ve teknik altyapı gereksinimlerinin karşılanarak yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla; Kentsel Dönüşümün teşvik edilmesi amacıyla belirli bölgelerde gerekli düzenlemelerin yapılıp plan kriterleri ve şehircilik ilkeleri doğrultusunda hazırlatılan Kaynarca Mahallesi 20.Etap 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile Yakınca Mahallesi 15.Etap 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarını onaylandı. 

Ağustos Ayı çalışmalarını iki birleşim toplantısıyla tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Toplantısını 07 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ettikten sonra toplantıyı kapattı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler