Yeşilyurt Belediyespor Futbol Takımı, Beşiktaş’ın Eski Futbolcusu Yusuf Tokaç’a Emanet

T.F.F. 3.Lig 2.Grupta 27 puanla 17.sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor Futbol Takımının Teknik Direktörlüğüne Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç getirildi. Takımın başında ilk antrenmanına çıkan Yusuf Tokaç, tek hedeflerinin hafta sonunda oynayacakları Alagöz Holding Iğdırspor maçını galibiyete kapatmak olduğunu söyledi.

T.F.F. 3.Lig 2.Grupta 27 puanla 17.sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor Futbol Takımının Teknik Direktörlüğüne Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç getirildi. Takımın başında ilk antrenmanına çıkan Yusuf Tokaç, tek hedeflerinin hafta sonunda oynayacakları Alagöz Holding Iğdırspor maçını galibiyete kapatmak olduğunu söyledi.

T.F.F. 3.Lig 2.Grupta kümede kalma mücadele veren Yeşilyurt Belediyespor, kalan maçlarında Malatyaspor Camiasının desteği ve gücüyle alacağı güzel sonuçlarla 3.Ligde kalıp, Malatya futboluna olan katkısını devam ettirmeyi hedefliyor.

Son haftalarda ki puan kayıplarının ardından yönetimsel ve teknik heyet anlamında değişikliğe giden Yeşilyurt Belediyespor’da Teknik Direktörlük görevine en son Nevşehir Belediyespor’u çalıştıran Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç getirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla; 28 Mart Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurula kadar Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün sevk ve idaresini üstlenen Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Numan Özcan, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Naci Şavata ve Mehmet Nakir ile görüşüp sunulan teklifi kabul eden Teknik Direktör Yusuf Tokaç, Malatya’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı. 

Yeşilyurt Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Teknik Direktör Yusuf Tokaç, kalan maçlarda güzel sonuçlar alarak Yeşilyurt Belediyespor’un 3.Lig mücadelesine devam etmesini sağlamak istediklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediyespor’un yaşadığı zor günlerden kurtulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Teknik Direktör Yusuf Tokaç, “ Yapılan anlaşmanın her iki taraf içinde hâyırlı olmasını öncelikle temenni ediyorum. 3.Lig 2.Grupta sıkıntılı günlerden geçen Yeşilyurt Belediyespor’un başarılı sonuçlar alıp, 3.Ligde yoluna devam etmesi için ekibimle birlikte sonuna kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız. Malatyaspor büyük bir camiadır, Yeşilyurt Belediyespor’da bu şehrin bir takımı ve değeridir. Bizler el birliği yaparsak, inanırsak ve güçlerimizi birleştirirsek her türlü engeli aşarız. Burada önemli olan hep birlikte hareket etmek, hep birlikte inanmak ve hep birlikte Yeşilyurt Belediyespor’u hak ettiği yere taşımaktır. Ekibimle birlikte burada olmaktan, bu mücadelenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bugün itibariyle görevimize başlayacağız ve ilk antrenmanımıza çıkacağız. Hafta sonunda Alagöz Holding Iğdırspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçı taraftarlarımızın vereceği destekle galibiyetle aşarak bu zorlu mücadeleye yüksek bir moralle başlamak istiyoruz. Takımları ayakta tutan güç hiç şüphesiz taraftarlarının desteğidir. Tüm taraftarlarımızı pazar günkü maçımıza bekliyoruz. Turuncu-Yeşilli ekipte forma giyen futbolcu kardeşlerimizle birlikte bu işin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla; Yeşilyurt Belediyespor’da kongreye kadar kulübün sevk ve idaresini üstlenen Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Numan Özcan, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Naci Şavata ve Mehmet Nakir ise, Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç ile birlikte başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inandıklarını ifade ederken, 20 Mart Pazar günü saat 14:00’de Yeşiltepe’de oynayacakları Alagöz Holding Iğdırspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söylediler.

 

Konuşmaların ardından resmi sözleşmeyi imzalayan Teknik Direktör Yusuf Tokaç daha sonra tesislere giderek futbolcularla yaptığı toplantının ardından takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler